ЗА КРЕМА
700 мл прясно мляко, 300 г сухи бисквити
2 пудинга ванилия за варене
2 с.л. нишесте
4 с.л. захар
1 Bourbon ванилия(Dr. Oetker)
100 г бял шоколад
3-4 с.л. инстантно капучино
50 мл топло мляко
150 г краве масло
В съд разбийте пудинга, нишестето, ванилията и няколко лъжици мляко. Нагрейте остатъка от млякото със захарта, добавете пудинга и разбъркайте. Бъркайте до сгъстяване. Добавете белия шоколад и капучиното предварително размито с 50 мл топло мляко. Объркайте всичко докато шоколада се разтопи и свалете от огъня. Охладете и добавете крема към мекото масло като разбъркате в миксера. Намажете всеки ред бисквити с крем и охладете в хладилник. Украсете със шоколадов ганаш . Пробвайте изглежда много вкусно !!!!!!! Вие видяхте тази рецепта ,благодарение на моята приятелка София и не забравяйте да й посетите блога и (блог на Софи) ..!!!!!!
Мммм много хубаво изглежда :)
ОтговорИзтриванеи аз така мисля Софи
ОтговорИзтриване